Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Οδηγίες παρουσίασης


 Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γυμνασίων Ελευθερίου Βενιζέλου μπορούν να διαβάσουν παρακάτω τις οδηγίες για την προετοιμασία των παρουσιάσεων τους στη θεματική που έχουν αναλάβει.

Η κάθε ομάδα που συμμετέχει θα πρέπει να ετοιμάσει μια ψηφιακή παρουσίαση (π.χ. power point) με το θέμα που ανέλαβε. Η κάθε παρουσίαση θα πρέπει να έχει το πολύ 15 διαφάνειες και η κάθε διαφάνεια το πολύ 7 σειρές κείμενο και εικόνες. Η κάθε παρουσίαση θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον ένα χάρτη. Για την προετοιμασία της παρουσίασης θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ως βιβλιογραφία το σχολικό βιβλίο ή το διαδίκτυο (τις επιλεγμένες σελίδες που έχουν δοθεί). Η παρουσίασή σας δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 7 με 10 λεπτά. Επίσης, η κάθε ομάδα μπορεί να προετοιμάσει ένα βοηθητικό κείμενο, που να περιέχει περισσότερες λεπτομέρειες του θέματος, για να το χρησιμοποιήσει, διαβάζοντάς το, κατά την διάρκεια της προφορικής παρουσίασης στην τάξη.



Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε οδηγίες για την δημιουργία μιας παρουσίασης (power point)




Όσοι μαθητές και μαθήτριες δεν έχουν στον υπολογιστή τους κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας παρουσιάσεων μπορούν, στον παρακάτω σύνδεσμο, να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν δωρεάν εφαρμογή γραφείου που περιέχει και πρόγραμμα δημιουργίας παρουσιάσεων.
Επίσημη ιστοσελίδα του ανοιχτού λογισμικού OpenOffice .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθύμιση